Εξειδικευμένο Προσωπικό

Τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της Netlink, είναι στη διάθεσή του κάθε πελάτη για να τον βοηθήσουν να βρει λύσεις που θα προσδώσουν στην επιχείρηση του ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και όλα εκείνα τα οφέλη που οι υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Αυτόματων Συναλλαγών έχουν. Mε διαρκή επένδυση στις νέες τεχνολογίες, η Netlink έχει καταφέρει όχι μόνο να δημιουργήσει την κορυφαία υπηρεσία υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών στο είδος της, αλλά κατέχοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε δυνατή υποδομή ή ανάγκη των πελατών της, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον (διαχρονικά). Η Netlink, κάνει ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο λειτουργίας της, παρακολουθώντας όλες τις φάσεις συνεργασίας με τον πελάτη και δεσμευόμενη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γι αυτό και επενδύει στη συνεχή κατάρτιση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης και το Help Desk της εταιρίας, εξασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών για την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τα γραφεία μας, 08.30πμ - 19.00μμ, στα τηλέφωνα 210-3388880 και 210-3388888.

Τα γραφεία της Netlink βρίσκονται στην Αθήνα, στην οδό Δορυλαίου 10-12, στην πλατεία Μαβίλη.