ACS case study

ACS case study

Success Story από την Netlink - ACS Courier Services

H υπόθεση ACS Courier

Η ACS Courier λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier) για την αποστολή εγγράφων, μικρό-δεμάτων και δεμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, με βασικό της στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών της, η ACS αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία στην αγορά των ταχυμεταφορών.

Μέσα από την εμπορική πολιτική της ACS διεθνώς η οποία εστιάζεται στην παροχή  υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καθώς και στην ανάπτυξη ολοένα και περισσότερων καινοτόμων υπηρεσιών προς τους πελάτες της και ενάντια στην ύφεση της αγοράς ήρθε και «έδεσε» με τις αναπτυγμένες τεχνολογικά υπηρεσίες που προσέφερε η Netlink σαν στρατηγικός συνεργάτης της ACS με την καινοτόμα συνεργασία που εγκαινιάστηκε μεταξύ των δύο εταιριών.

 

Real-Time Υπηρεσία Εξόφλησης Λογαριασμών & λοιπών Υποχρεώσεων σε 330 σημεία σε ολόκληρη την χώρα

Με την συγκεκριμένη συνεργασία  η  ACS Courier βρήκε στο πρόσωπο της Netlink τον εταίρο που θα της έδινε πραγματικά μια υπηρεσία με υψηλή προστιθέμενη αξία, η οποία πραγματοποιήθηκε και σε ένα κομβικό σημείο για την Ελληνική αγορά εν μέσω ύφεσης.

Με ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό το οποίο δημιούργησε η Netlink, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της  ACS Courier, εύκολο, φτηνό και αποτελεσματικό πρόγραμμα ικανό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη σε σχέση με εξοφλήσεις λογαριασμών σε real time. Με το διαδίκτυο αρκετά διαδεδομένο πια στην Ελλάδα, η Netlink με την ειδική αυτή υπηρεσία εξόφλησης λογαριασμών που σχεδιάστηκε για την ACS, πρόσθεσε στις υπηρεσίες που ήδη προσφέρει στους χιλιάδες πελάτες της εταιρίας, μια μοναδική στο είδος της υπηρεσία η οποία έχει την δυνατότητα να συγκεντρώνει και να οργανώνει όλους τους λογαριασμούς  και από τα 330 σημεία πωλήσεων της εταιρίας, σε ολόκληρη την χώρα.

Επίσης, η Netlink με το συγκεκριμένο λογισμικό δίνει την δυνατότητα στην ACS να εντοπίζει λογαριασμούς, να επικοινωνεί με ευκολία και να συντάσσει τις διαδικασίες και τα αποτελέσματα με απίθανη ακεραιότητα και  ακρίβεια μέσω του κεντρικού συστήματος το οποίο ελέγχετε και δουλεύει από τα  κεντρικά γραφεία της Netlink η οποία έχει όλο το δίκτυο και ελέγχει ταυτόχρονα και τα 330 σημεία σε ολόκληρη την χώρα.

Η Netlink με την εμπειρία της και τις επιτυχημένες υπηρεσίες της όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να προσθέσει στο μενού των υπηρεσιών της ACS μια κερδοφόρα υπηρεσία η οποία και χαμηλό κόστος έχει και εύκολη στην χρήση είναι και  συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο μια μεγάλη γκάμα τρίτων υπηρεσιών προς τους πελάτες της ACS κάνοντας τους ακόμα πιο «πιστούς» στην εταιρία. Επίσης, βοηθά την ACS να κερδίσει ένα τμήμα της αγοράς προσφέροντας αυτές τις παραπάνω υπηρεσίες  σε μια άσχημη οικονομικά περίοδο για την χώρα.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία επιτρέπει στην ACS Courier να ενημερώνει διαδικτυακά την Υπηρεσία Εξόφλησης Λογαριασμών καθώς και να διεκπεραιώνει νέα αιτήματα (πληρωμές) ανά πέντε λεπτά. Η ACS Courier σήμερα μπορεί γρήγορα να προσαρμόσει στις δικές της ανάγκες τις διαδικτυακές πληρωμές λογαριασμών, μη αποδοχή καρτών, και διαδικασίες απόρριψης έτσι ώστε να  ικανοποιεί τις διαρκώς αυξημένες ανάγκες των πελατών της.

Τέλος, η Netlink πρόσφερε στην ACS μια ακόμα πολύ σημαντική υπηρεσία την επονομαζόμενη Netlink Retail service η οποία διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους πελάτες της ACS αφού τους δίνει την δυνατότητα να αγοράζουν χρόνο - υπηρεσίες πώλησης προπληρωμένων άυλων καρτών μέσω των  330 σημείων πώλησης.

“Οι υπηρεσίες και τα εργαλεία από την Netlink μας έδωσαν τη δυνατότητα να γίνουμε ακόμα πιο γρήγοροι και αποτελεσματικοί στις περεταίρω υπηρεσίες που έχουμε προσθέσει στο ρεπερτόριο μας με ένα προληπτικό και ταυτόχρονα ασφαλή τρόπο” αναφέρει ο Αλέξανδρος Κανταρτζής, senior accounting technician της ACS Courier. “Με λιγότερο κόπο, χωρίς επιπλέον δουλειά και  χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο αλλά πάνω από όλα μέσα από ένα πολύ καλά οργανωμένο κεντρικό δίκτυο έχουμε καταφέρει να ενοποιήσει όλα μας  τα συστήματα προσφέροντας στους πελάτες μας περισσότερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες.”

Είναι μέσα στα εργαλεία!

Όλα τα εργαλεία είναι εντός της εταιρίας ACS που της επιτρέπει να ελέγχει όλες τις δραστηριότητες και υπηρεσίες μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα το οποίο προσφέρει η Netlink. Τα συγκεκριμένα εργαλεία δίνουν το δικαίωμα στο προσωπικό της  ACS να εντοπίζουν πιθανά προβλήματα  και να μειώσουν τους πιθανούς κίνδυνους που είναι ουσιαστικά μέρος των καθημερινών συναλλαγών.  Επίσης, η ACS κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της που από 30 πριν την συνεργασία με την Netlink έφτασαν αισίως τις 70 σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός όχι μόνο δεν αυξάνει τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά ουσιαστικά τις μειώνει, προσφέροντας ακόμα ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ACS  .

Η ACS Courier προχωρά επίσης σε μια κοινωνικά υπεύθυνη δράση αφού η συγκεκριμένη στρατηγική συμμαχία με την Netlink, εξαφάνισε την χρήση των πλαστικών καρτών και ταυτόχρονα η αποθήκευση των υλικών μειώθηκε κατά 50%.

 

επιστροφή