Netlink Retail

Η ολοκληρωμένη εμπορική εφαρμογή Netlink Retail ανταποκρίνεται με πληρότητα στις εξειδικευμένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων μικρής και εντατικής λιανικής, καλύπτοντας άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες για έλεγχο και παρακολούθηση των πωλήσεων, των αγορών και της αποθήκης, σε καταστήματα Ψιλικών, Μίνι Μάρκετ και Περιπτέρων. Το Netlink Retail είναι μια πρωτοποριακή εμπορική εφαρμογή τελευταίας τεχνολογίας, η οποία ανταποκρίνεται με πληρότητα στις εξειδικευμένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων μικρής και εντατικής λιανικής με τους εξής τρόπους:

την άμεση διασύνδεση της εφαρμογής με την ταμειακή μηχανή για την ηλεκτρονική έκδοση απόδειξης για τον πελάτη,καλύπτοντας άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες για έλεγχο και παρακολούθηση των πωλήσεων, των χρηστών, των αγορών, και της αποθήκης, στα καταστήματα εντατικής λιανικής (Ψιλικά, Μίνι Μάρκετ, Περίπτερα).
Οι καινοτόμες λειτουργίες του Netlink Retail έρχονται πραγματικά να αλλάξουν τα δεδομένα της αγοράς.  Καλύπτουν τις ανάγκες στα σημεία λιανικής πώλησης, εξασφαλίζουν την αποτελεσματική και σωστή λειτουργία τους, προσφέρουν σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, που βοηθούν τον πελάτη να αποκτήσει άμεσα πλήρη έλεγχο σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης του.  

Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για να «ζει» και μέσα στον περιορισμένο και ανήλιο χώρο ενός μικρού καταστήματος (περίπτερο/ ψιλικατζίδικο) . Διαθέτει ευανάγνωστες γραμματοσειρές και έντονα χρώματα, παραμένοντας εύχρηστη και ευκρινής ακόμα και στην ανεπαρκώς φωτισμένη οθόνη ενός netbook 10 ιντσών. Λειτουργεί πλήρως και με οθόνη αφής (touch screen), χάρη στο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο που εμφανίζεται στην οθόνη όποτε χρειάζεται.
Η Netlink Retail διαθέτει το καινοτόμο χαρακτηριστικό της ενσωματωμένης πώλησης αερόχρονου και εξόφλησης λογαριασμών μέσα από την ίδια την εφαρμογή, με τον πρόσθετο εξοπλισμό ενός μικρού θερμικού εκτυπωτή. Η προμήθεια των κωδικών αριθμών γίνεται αυτόματα μέσω διαδικτύου (internet)  χωρίς πρόσθετες διαδικασίες, και η πώληση ολοκληρώνεται με τις οδηγίες του αερόχρονου να εκτυπώνονται ταυτόχρονα με την έκδοση της απόδειξης από την ταμειακή μηχανή.

Τα Βασικά Πλεονεκτήματα της εφαρμογής Netlink Retail  είναι :

  • Η εύκολη πολύ-λειτουργικοτητα της
  • Γενικότερη Ευχρηστία
  • Ασφάλεια
  • Τεχνολογικά προηγμένο
  • Χαμηλό κόστος


Το πρόγραμμα Netlink Retail, δημιουργήθηκε ακριβώς για να εξασφαλίσει και να προσφέρει  στον πελάτη εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος  
Αύξηση της  ταχύτητας εξυπηρέτησης του πελάτη 100 %
Αύξηση εγκυρότητας των παραγγελιών
Πρόληψη κλοπής
Μείωση χρόνου λήψεως παραγγελιών

Η εφαρμογή Netlink Retail είναι δομημένη, ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου ασφάλεια και προσβασιμότητα σε όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης. Επίσης, ο τρόπος διάθεσης της εφαρμογής - μέσω ετήσιας συνδρομής και όχι με αγορά λογισμικού- δίνει την ευκαιρία στα σημεία μικρής και εντατικής λιανικής να αναβαθμιστούν μηχανογραφικά, δημιουργώντας υποδομές και ενισχύοντας τις προοπτικές για σταθερότητα στο παρόν και ανάπτυξη στο μέλλον. Τέλος ο πελάτης μας εξασφαλίζει συνεχή πρόσβαση σε αναβαθμίσεις του λογισμικού με την υλοποίηση αναγκαίων αλλαγών ή την ενσωμάτωση νέων υπηρεσιών, και ταυτόχρονα βελτιστοποιεί τη ποιότητα των Υπηρεσιών που παρέχει στους καταναλωτές.

Η Μείωση κόστους επιτυγχάνεται με τους εξής τρόπους:
μείωση ανθρώπινου δυναμικού
έλεγχος αποθεμάτων/στοκ, αποθήκης
έλεγχος κάθε κίνησης (όπως π.χ. σε μπαρ, έλεγχος κερασμάτων / ακυρώσεων, κλπ.)

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής Netlink Retail  είναι τα εξής:

Λειτουργεί στο σύγχρονο και οικείο περιβάλλον των Windows
Είναι μια εξαιρετικά εύχρηστη και γρήγορη εφαρμογή στην καθημερινή της λειτουργία
Ταχύτερη εξυπηρέτηση και μεγαλύτερη ικανοποίηση στο Πελάτη
Περιέχει τιμοκατάλογο με 9.000 πραγματικά προϊόντα
Διαθέτει προγραμματιζόμενα κουμπιά εύκολης πώλησης
Υποστηρίζει πολλαπλά barcode ανά είδος
Λειτουργεί πλήρως και με οθόνη αφής (touch screen)
Διαθέτει 7 διαφορετικές επιλογές εμφάνισης (Look and Feel)
Ενσωματώνει τη δυνατότητα πώλησης αερόχρονου, και εξόφλησης λογαριασμών
Εγκαθίσταται αυτόματα μέσω διαδικτύου με τεχνολογία One Click Deployment
Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων Microsoft SQL Server Express
Απευθείας σύνδεση (online) τεχνικής υποστήριξης 09:00 - 17:00

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε για όλο το λειτουργικό της συγκεκριμένης εφαρμογής με όλες του τις παραμέτρους και λεπτομέρειες παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.netlinkretail.gr/