Ηλεκτρονικές Συναλλαγές

Η Netlink είναι πρωτοπόρος στον τομέα των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Μέσω μιας τεχνολογικά άρτιας πλατφόρμας εξυπηρέτησης ηλεκτρονικών συναλλαγών EBP&T (Electronic Bill Payment & Top-up application), η οποία συνδέεται με τα διαφορετικά ηλεκτρονικά τερματικά στα σημεία πώλησης των πελατών της, όλες οι συναλλαγές διεκπεραιώνονται με απόλυτη ασφάλεια ενώ τα δεδομένα μεταδίδονται κρυπτογραφημένα με σκοπό τη μέγιστη προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών.

Παράλληλα χρησιμοποιώντας σύγχρονη μεθοδολογία και εξελιγμένα εργαλεία καταγραφής, παρέχει στους πελάτες της (σημεία πώλησης) πλήρη διαφάνεια στην ποιοτική και ποσοτική παρακολούθηση των υπηρεσιών που απολαμβάνουν.

Μία έμπειρη ομάδα συνεργατών της Netlink βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πελάτη και κυρίως το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης και το Helpdesk το οποίο εξασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση για την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων.

Δείτε τις υπηρεσίες :

Πολιτική Ποιότητας & Ασφάλειας

Ο κύριος και αδιαπραγμάτευτος παράγοντας πάνω στον οποίο βασίζονται οι λύσεις της Netlink είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών και η προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής η Netlink έχει πιστοποιηθεί για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών κατά ISO 9001 και για την ασφάλεια των πληροφοριών κατά ISO 27001.

Βασισμένοι στην ακεραιότητα και την τεχνογνωσία των στελεχών μας, δεσμευόμαστε απέναντι στους συνεργάτες μας ότι οι υπηρεσίες μας  – εκτός από εύκολες στη χρήση και δεκτικές από τον καταναλωτή –  είναι κυρίως αξιόπιστες κι ασφαλείς σε όλα τα σημεία των συναλλαγών.

 

Οι κύριες υπηρεσίες που παρέχει η Netlink είναι

Υπηρεσία Πώλησης Άυλων Καρτών

Πρόκειται για ηλεκτρονική υπηρεσία μέσω της οποίας εκτυπώνονται σε απόδειξη ηλεκτρονικού τερματικού, κωδικοί και άυλες κάρτες για διάφορες υπηρεσίες όπως κάρτες κινητής ή σταθερής  τηλεφωνίας και Διαδικτύου (Internet)  

Υπηρεσία Διαχείρισης και είσπραξης Λογαριασμών

Με την υπηρεσία Netlink Bill προσφέρεται η δυνατότητα μέσα από ένα ευρύ εγκεκριμένο δίκτυο καταστημάτων – συνεργατών της NetLink, η εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ, κινητής, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου (υπηρεσίες ίντερνετ)  και λοιπών υποχρεώσεων.

Εμπορική Εφαρμογή για επιχειρήσεις μικρής και εντατικής λιανικής

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη εμπορική εφαρμογή που ανταποκρίνεται με πληρότητα στις εξειδικευμένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων μικρής και εντατικής λιανικής (mini market, καταστήματα ψιλικών και περίπτερα) καλύπτοντας άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες για έλεγχο και παρακολούθηση των πωλήσεων, των αγορών και της αποθήκης.

POS Αποδοχής πιστωτικών/χρεωστικών καρτών

Η Netlink σε συνεργασία με τη First Data Merchant Solutions (Hellas) σας προσφέρει ασφαλή αποδοχή πληρωμών με πιστωτική και χρεωστική κάρτα. Μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες των πελατών σας αποδεχόμενοι πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!