Η εταιρεία

Το προφίλ και η φιλοσοφία της εταιρεία μας

Εταιρικό προφίλ

Η Netlink Α.Ε. ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την παροχή τεχνικής υποδομής και λογισμικού για την επεξεργασία ασφαλών ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Σήμερα η Netlink κατατάσσεται στις 150 μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες.

  • Με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο που ξεπερνά τα 5.000 εγκατεστημένα POS τερματικά σε όλη την Ελλάδα, που διεκπεραιώνουν χιλιάδες συναλλαγές καθημερινά, έχοντας ξεπεράσει το όριο του 1,5 δις. Ευρώ σε συναλλαγές
  • με εξελιγμένο λογισμικό αυτοματοποιημένης και απομακρυσμένης  διαχείρισης παρόδιας στάθμευσης,
  • με τις πλέον εξελιγμένες υπηρεσίες cybersecurity ενσωματωμένες τόσο στις λύσεις πληρωμών και πληροφορικής όσο και σε επίπεδο αυτόνομων συμβουλευτικών υπηρεσιών και
  • με πρωτοποριακό λογισμικό βασισμένο σε τεχνολογίες αιχμής για Δικτύωση Πόλεων και για Smart Cities που εξελίσσουν τη λειτουργικότητα των Δήμων και την τοπική οικονομία,

η Netlink προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες και προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία.

a

Ιστορικό

H Netlink ξεκίνησε παρέχοντας τις καινοτόμες για την εποχή υπηρεσίες Υπηρεσίες Εξόφλησης Λογαριασμών (μέσω των οποίων εξοφλούνταν λογαριασμοί ΔΕΚΟ και εταιριών τηλεπικοινωνίας) και στη συνέχεια επεκτάθηκε στον τομέα της παροχής Υπηρεσιών Άυλων Καρτών σταθερής/κινητής τηλεφωνίας και internet.

Η φιλοσοφία μας

Η Netlink δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών συναλλαγών. Με παρουσία στο συγκεκριμένο χώρο από το 2003, οι ολοκληρωμένες λύσεις της Netlink συνδυάζουν τεχνική υποδομή και λογισμικό, που σαν αποτέλεσμα έχουν ένα αυτοματοποιημένο και ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών, το οποίο διευκολύνει την καθημερινότητα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και των καταναλωτών.

Ανθρώπινο δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι για τη Netlink το πολυτιμότερο στοιχείο της επιχειρηματικής της επιτυχίας. Επενδύουμε στην γνώση και την εξέλιξη των στελεχών μας με σκοπό την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των πελατών μας.

Περιβαλλοντική Ευθύνη

Στη Netlink συναισθανόμαστε πλήρως την ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον κι αυτό το κάνουμε πράξη από την αρχή της λειτουργίας μας, επενδύοντας και διαδίδοντας τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.