Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/netlinkg/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Διάκριση για την NETLINK στα European Business Awards 2013/2014 - Netlink AE - Συστήματα Παροχής Υπηρεσιών και Πληροφοριών
 

Διάκριση για την NETLINK στα European Business Awards 2013/2014

Διάκριση για την NETLINK στα European Business Awards 2013/2014

Διάκριση για την NETLINK στα European Business Awards 2013/2014.

Η NETLINK πέτυχε σημαντική διάκριση στην πρώτη φάση των βραβείων και συνεχίζει δυναμικά στη δεύτερη, καθώς συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα των 50 καλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων που θα διεκδικήσουν τη διεθνή διάκριση Ruban d’Honneur.

Τον τίτλο «National Champion» απέσπασε η NETLINK, στον αναγνωρισμένο θεσμό των European Business Awards. Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, η NETLINK πέτυχε σημαντική διάκριση στην πρώτη φάση των βραβείων και συνεχίζει δυναμικά στη δεύτερη, καθώς συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα των 50 καλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων που θα διεκδικήσουν τη διεθνή διάκριση Ruban d’Honneur, στην απονομή των βραβείων που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2014.

Ως Εθνικός Πρωταθλητής για την περίοδο 2013/14 επελέγη η ΝΕTLINK στην κατηγορία «The Infosys Business of the year award» για επιχειρήσεις με τζίρο μεταξύ 26 και 150 εκατομμύρια € στον διεθνώς καταξιωμένο θεσμό των European Business Awards, ανταγωνιζόμενη δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις ανάμεσα σε πάνω από 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με τους κανονισμούς των European Business Awards, οι εταιρίες που επιλέγονται ως National Champions επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια που αξιολογούν τη δέσμευσή τους στην πρωτοπορία, την επιχειρηματική αριστεία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

«Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την τροχιά επιτυχίας που έχει χαράξει η NETLINK και ταυτόχρονα μας δεσμεύει να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας με την ίδια ποιότητα και το ίδιο όραμα», επεσήμανε ο κ. Κωνσταντίνος Κανελλάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της NETLINK.

Η NETLINK έχει έδρα στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον τομέα υπηρεσιών από το 2004, εξασφαλίζοντας την άμεση πρόσβαση των πολιτών σε δίκτυα και συστήματα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να επιτυγχάνει την αυτοματοποίηση και διευκόλυνση των καθημερινών τους συναλλαγών.

Μέσω των καινοτόμων και προηγμένων τεχνολογικά λύσεων, το εξειδικευμένο προσωπικό της, και την πολύχρονη εμπειρία της, η Netlink δραστηριοποιείται στο χώρο:

  • της ηλεκτρονικής εξόφλησης λογαριασμών (ΔΕΚΟ, κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου (internet) και λοιπών άλλων υποχρεώσεων)
    των προπληρωμένων καρτών (πώληση προπληρωμένων άυλων καρτών αγορών -πληρωμών μέσω διαδικτύου και αγορά μονάδων του e-pass της Αττικής Οδού)
  • Σταθερός στόχος της Netlink, είναι η παροχή πρωτοποριακών ηλεκτρονικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής.