Μεγαλώνει το δίκτυο των σημείων ACS Kiosk Xpress

Μεγαλώνει το δίκτυο των σημείων ACS Kiosk Xpress

Η νέα υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να είναι τόσο απλή, ώστε οι πελάτες να στέλνουν τους φακέλους τους σε όλη την Ελλάδα εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και πάνω από όλα αξιόπιστα, κάνοντας χρήση ενός τυποποιημένου φάκελου ACS και επιλέγοντας μεταξύ 2 χρεώσεων για την αξία της αποστολής, ανάλογα με τον προορισμό (εντός Νομού και εκτός Νομού). Επιπλέον, οι πελάτες της υπηρεσίας μπορούν να ενημερωθούν δωρεάν για την πορεία και την παράδοση της αποστολής τους μέσω SMS και e-mail, αλλά και να παρακολουθήσουν ηλεκτρονικά την αποστολή τους («track and trace») με τον αριθμό της αποστολής, μέσω της απόδειξης που λαμβάνουν. Τέλος, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν με e-mail και το φορολογικό παραστατικό για την αποστολή τους.

Έτσι, η NETLINK σε συνεργασία με την ACS δίνει τη δυνατότητα σε όλους να στέλνουν τους φακέλους τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά σε όλη την Ελλάδα, με μια απλή βόλτα στο περίπτερο της γειτονιάς τους.

Η υπηρεσία «ACS Kiosk Xpress» λειτουργεί ήδη σε 110 σημεία λιανικής πώλησης στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και στην Πελοπόννησο, ενώ σταδιακά υλοποιείται η επέκταση της με πρόσθετα σημεία και σε άλλες περιοχές Πανελλαδικά.