Συνεργασία της NETLINK με τη VIBER

Συνεργασία της NETLINK με τη VIBER

H Νetlink είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκίνησε πρόσφατα συνεργασία με τη Viber, με στόχο όλοι οι χρήστες της εφαρμογής να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν διεθνείς κλήσεις ευκολότερα από ποτέ.

Η επιχειρηματική συνεργασία της Viber με τον κορυφαίο τεχνολογικό πάροχο Netlink έρχεται να προστεθεί στις σημαντικές διεθνείς συνεργασίες της δημοφιλούς εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων με μεγάλα global brands όπως Barca, Glamour και Shakira.

H Netlink διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα λιανικής, με πάνω από 5.000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα, προσφέροντας την τεχνική υποδομή και το λογισμικό για ένα ασφαλές και γρήγορο περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών. H Netlink έχει κερδίσει τόσο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών όσο και την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων παρόχων όπως Cosmote, Vodafone, Wind κ.α.

Το αξιόπιστο και ασφαλές σύστημα της Netlink είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 27001 & ISO 9001 και έχει δοκιμαστεί τα τελευταία 15 χρόνια στην ελληνική αγορά. Από την πλευρά της Viber η ασφάλεια και η προστασία της ιδιωτικότητας, αποτελούν προτεραιότητα για την εμπειρία των χρηστών τόσο του Viber, όσο και του Viber Out. Αυτοί οι δύο παράγοντες ήταν καθοριστικοί για την επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες.

Το Viber Out επιτρέπει την επικοινωνία με οποιονδήποτε, οπουδήποτε, εύκολα, ποιοτικά και σε εξαιρετική τιμή.

Παρακάτω δίνονται περισσότερες πληροφορίες για τους χρήστες του Viber :

• Οι χρήστες του Viber έχουν τώρα τη δυνατότητα, να αγοράσουν ένα voucher Viber, μέσω του δικτύου πώλησης της Netlink πανελλαδικά με μετρητά και να “φορτώσουν” την αξία στον Viber Out λογαριασμό τους.
• Όλα τα σημεία πώλησης της Netlink, που υποστηρίζουν το Viber Out, φέρουν ειδική σήμανση (αυτοκόλλητο).
• To Viber Out, επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν διεθνείς κλήσεις πολύ πιο οικονομικά σε σύγκριση με την ‘παραδοσιακή’ σταθερή τηλεφωνία.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας του Viber με την καινοτόμο τεχνολογία της Netlink προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και ασφάλεια κατά τη χρήση της υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το Viber Out, μπορείτε να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@viber.com.