Εταιρικό προφίλ

λίγα λόγια για εμάς, τη φιλοσοφία και το όραμά μας...

Η Netlink δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών συναλλαγών. Με παρουσία στο συγκεκριμένο χώρο από το 2003, οι ολοκληρωμένες λύσεις της Netlink συνδυάζουν τεχνική υποδομή και λογισμικό, που σαν αποτέλεσμα έχουν ένα αυτοματοποιημένο και ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών, το οποίο διευκολύνει την καθημερινότητα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και των καταναλωτών.

Η βάση της επιτυχημένης πορείας της Netlink είναι η δημιουργία κι εξέλιξη με το πέρασμα των χρόνων, μιας τεχνολογικά άρτιας πλατφόρμας εξυπηρέτησης ηλεκτρονικών συναλλαγών EBP&T (Electronic Bill Payment & Top-up application), η οποία συνδέεται με τα διαφορετικά ηλεκτρονικά τερματικά στα σημεία πώλησης των πελατών της.

Η συνεχής προσαρμογή της πλατφόρμας EBP&T στις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις της αγοράς, επιβεβαιώνεται από τα οφέλη που παρέχει τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τους καταναλωτές, όπως :

  • Δυνατότητα εξ’ αποστάσεως πληρωμής λογαριασμών 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο, με σύγχρονα μέσα πληρωμών-εισπράξεων
  • Διεκπεραίωση ηλεκτρονικών συναλλαγών με υψηλή ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων
  • Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο (real time) για όλες τις συναλλαγές
  • Tailor made προϊόντα προπληρωμένων υπηρεσιών